Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt

Ejendom til salg, Christiansfeld, Seggelund Hovedvej 9

Seggelund Hovedvej 9, 6070 Christiansfeld
 • Ejendom til salg
 • 357 m2
 • 1.695.000 kr.
Ejendom til salg, Christiansfeld, Seggelund Hovedvej 9
Seggelund Hovedvej 9, 6070 Christiansfeld
 • Ejendom til salg
 • 357 m2
 • 1.695.000 kr.
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Ejendom til salg, Christiansfeld, Seggelund Hovedvej 9

KLH Erhverv
Kim Lange Hansen
tlf: 40296252
[email protected]
Se alle udlejerens annoncer
Hjemmeside

Fakta

Vis på kort
 • 212558
 • Ejendom
 • 357 m2
 • 1.695.000 kr.
 • 176.400 kr.
FÅ MERE INFO OM LOKALET
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Investeringsejendom med to lejligheder i et Hus

Investeringsejendom i Christiansfeld med mulighed for købers disposition

Investeringsejendom i Christiansfeld, Seggelund hovedvej 9 og 11 er en investeringsejendom med to enheder, som udgør et udlejet dobbelthus med to lejemål. Ejendommen er en ideel investeringsmulighed, hvor den ene enhed står fri til køber disposition eller udlejning.

Ejendommen er udstyret med et nyt og moderne træpillevfyr, som giver en effektiv opvarmning. Der er stille og fredelige omgivelser, da ejendommen er beliggende i landzone. Der er en fælles indkørsel med gode parkeringsmuligheder til hver af lejerne. Ejendommen er godt vedligeholdt og giver mulighed for både privatliv og samtidig en god beliggenhed i forhold til Christiansfeld.

Nr. 9 er i øjeblikket udlejet til en pålidelig og stabil lejer, der har boet i ejendommen i flere år. Nr. 11 står fri til køber disposition og giver mulighed for at leje ud eller bruge som egen bolig. Haven er delt op, og hver lejer har sin halvdel.

Ejendommen er med nyere tag, samt nye rør og alle kloakker er skiftet til pvc rør. Derudover er alle vinduer i begge ejendomme blevet skiftet, på nær dem ud mod vejen, da de er i fin stand.

Dette er en fantastisk mulighed for en investeringsejendom i Christiansfeld området, med potentiale for både en god lejeindtægt og mulighed for en personlig bolig til køberen.

Der lavet en aftale med den nuværende lejer, hvor han bor billigere til kr. 7.200,- i måneden, hvor han derimod agere vicevært, og sørger for at træpillefyret bliver flydt op.

KLH Erhverv fremviser gerne ejendommen efter aftale. Kontakt os på Tlf. 70 25 09 25

Til Udbydere: Hvis du har brug for hjælp til udlejning af erhvervslokaler eller salg af en erhvervsejendom, så kontakt trygt KLH Erhverv for et tilbud. KLH Erhverv har nemlig adgang til at markedsføre alle sine sager på Lokaleportalen.dk. Husk, at jo mere effektivt du markedsfører dine lokaler, desto hurtigere bliver lokalerne udlejet.

Information og data

Denne investeringsejendom til salg ligger på Seggelund Hovedvej i Christiansfeld. Christiansfeld har postnummeret 6070, og ligger i kommunen Kolding, som ligger i Region Sydjylland. Ejendommen er i alt 357 m2. Salgspris: 1.695.000 kr.