Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt

Ejendom til salg, Vejle Centrum, Ribevej 38

Ribevej 38, 7100 Vejle
 • Ejendom til salg
 • 5.757 m2
 • 4.995.000 kr.
Ejendom til salg, Vejle Centrum, Ribevej 38
Ribevej 38, 7100 Vejle
 • Ejendom til salg
 • 5.757 m2
 • 4.995.000 kr.
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Ejendom til salg, Vejle Centrum, Ribevej 38

KLH Erhverv
Kim Lange Hansen
tlf: 40296252
[email protected]
Se alle udlejerens annoncer
Hjemmeside

Fakta

Vis på kort
 • 234778
 • Ejendom
 • 5.757 m2
 • 4.995.000 kr.
 • 940.300 kr.
 • 11,58 %
FÅ MERE INFO OM LOKALET
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Investeringsejendom i Ødsted nær Vejle sælges!

Ejendommen er centralt beliggende i Ødsted, der er en mindre by lige udenfor Vejle. Ødsted har omkring 1.500 indbyggere, og denne ejendom er beliggende midt i byen, skråt overfor byens indkøbscenter, DagliBrugsen.

Ejendommen ligger 10 min. kørsel fra Vejle by og 15 min. til den Jyske Motorvej. Der er gode tilkørselsforhold både på offentlige veje samt vejene på grunden ind til bygningerne. Endvidere er god offentlig transport med stoppested ved ejendommen.

Ejendommen består af flere bygninger, der er sammenbygget. Hovedbygningen er opført i 1950, opført i røde teglsten med tagdækning af skifereternit og ombygget i 1977. Der er en fritstående bygning til rensningsanlæg og en fritstående bygning oprindelig bygget til tankvognsterminal.

Bygningerne er på nuværende tidspunkt opdelt i 4 lejemål, hvor det ene lejemål er ledig. Dertil kommer, at
der 3 antennelejemål.

Det ledige lejemål er på ca. 2.700 m2.

Tidligere blev bygningen anvendt til mejeri. Det betyder, at der er fliser på både væg og gulv i store dele af stuetagen. Resten af bygningen anvendes som lager, og det kan tilgås via port og læsserampe. Hovedbygningen er udlejet til 2 forskellige firmaer.

Der er lavet en tilbygning på 225 m2 ud mod vejen. Oprindeligt anvendt som læsseterminal/værksted. Lejemålet anvendes i dag primært til lager.

Den bagerste del af hovedbygningen er også den nyeste del af bygningerne. Den er opført med built up tag med tagpap. Her har vi de ledige lokaler til den kommende ejer af ejendommen. Lejemålet er udstyret med udsugningsanlæg og der er stor strømkapacitet.

Udenomsarealerne op til bygningerne er asfalterede. Endvidere er der et mindre græsareal ved siden af bygningerne. Der er gode parkeringsmuligheder på ejendommen.

Ved køb af ejendommen får du disposition over 2.700 m2 samt lejeindtægter fra 6 lejere, der har lejet sig ind på de øvrige m2 i ejendommen.

Til Udbydere: Hvis du har brug for hjælp til udlejning af erhvervslokaler eller salg af en erhvervsejendom, så kontakt trygt KLH Erhverv for et tilbud. KLH Erhverv har nemlig adgang til at markedsføre alle sine sager på Lokaleportalen.dk. Husk, at jo mere effektivt du markedsfører dine lokaler, desto hurtigere bliver lokalerne udlejet.

Information og data

Denne investeringsejendom til salg ligger på Ribevej i Vejle Centrum. Vejle Centrum har postnummeret 7100, og ligger i kommunen Vejle, som ligger i Vejle. Ejendommen er i alt 5757 m2. Salgspris: 4.995.000 kr.